Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.

Υλικά:

250 γρ. παπαρδέλες

650 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

250 γρ. κρέμα γάλακτος

1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών

2 κ. σούπας αλεύρι

1 κ. σούπας πάπρικα

1 κ. γλυκού πιπέρι

Αλάτι

Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Οδηγίες:

Βράζουμε τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κρατάμε ζεστές. Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε με μία τρυπητή κουτάλα σε ένα μπολ και τα κρατάμε ζεστά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την κρέμα γάλακτος, την πάπρικα, το πιπέρι και το ζωμό και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει. Σερβίρουμε τις παπαρδέλες με τη σάλτσα και τα μανιτάρια και αν θέλουμε γαρνίρουμε με μαϊντανό.

empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Πικάντικη «Ελληνική πίτσα» με μελιτζάνα

Παραγγείλτε την πιο made in Greece πίτσα που φτιάξατε ποτέ! 
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Μπιφτέκια λαχανικών

Μπιφτέκια λαχανικών: μια άλλη πρόταση για τα λαχανικά - ο συνδυασμός υλικών που απογειώνει την γεύση τους.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Σκαλοπίνια με ροζ πιπέρι

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.
empty alt

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.
empty alt

Πικάντικη σούπα με κολοκύθα

Ακαταμάχητη γεύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Back To Top