Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.

Υλικά:

250 γρ. παπαρδέλες

650 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

250 γρ. κρέμα γάλακτος

1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών

2 κ. σούπας αλεύρι

1 κ. σούπας πάπρικα

1 κ. γλυκού πιπέρι

Αλάτι

Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Οδηγίες:

Βράζουμε τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κρατάμε ζεστές. Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε με μία τρυπητή κουτάλα σε ένα μπολ και τα κρατάμε ζεστά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την κρέμα γάλακτος, την πάπρικα, το πιπέρι και το ζωμό και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει. Σερβίρουμε τις παπαρδέλες με τη σάλτσα και τα μανιτάρια και αν θέλουμε γαρνίρουμε με μαϊντανό.

empty alt

Λαζάνια με σπανάκι

Ένα πλήρες πιάτο για κάθε μέρα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
Back To Top