Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.

Υλικά:

1 κιλό φιλέτο πέρκας, κομμένο σε 4 μερίδες

4 ώριμες ντομάτες

3 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες

1 φλιτζ. ελιές χωρίς κουκούτσι

1/2 φλιτζ. κάπαρη

1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες:

Αφαιρέστε τη φλούδα και ψιλοκόψτε τις ντομάτες. Αφήστε τις σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά τους. Βάλτε τις σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση μαζί με το λάδι, το σκόρδο, τις ελιές, την κάπαρη και τις πατάτες. Αν θέλετε προσθέστε αλάτι. Όταν οι πατέτες είναι σχεδόν έτοιμες, αδειάστε τις μαζί με τη σάλτσα σε ένα ταψί, αλατίστε το ψάρι και βάλτε το πάνω από τις πατάτες, γυρίζοντάς το μια φορά μέσα στη σάλτσα. Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο 180ο C για τουλάχιστον 30΄.

empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σπαγγέτι με γεύση θάλασσας

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
Back To Top