Μέτρια   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 

Υλικά:

200 γραμμ. spaghetti  (καλύτερα fusilli ή κοχυλάκι)

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 φλιτζ. γαρίδες

1 φλιτζ. ψιλοκομμένα μύδια, καραβίδες και χταποδάκι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

2 μικρές καυτερές πιπερίτσες

1 δαφνόφυλλο

Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Οδηγίες:

Ετοιμάστε πρώτα τη σάλτσα. Σοτάρετε στο λάδι τα θαλασσινά και προσθέστε τις τριμμένες ντομάτες, τις πιπερίτσες, το δαφνόφυλλο, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Αφήστε τη να σιγοβράσει σκεπασμένη για 20΄. Αφαιρέστε τις καυτερές πιπερίτσες. Βράστε τα ζυμαρικά, σουρώστε τα και ξαναβάλτε τα στην κατσαρόλα. Περιχύστε τα με τη σάλτσα, ανακατέψτε καλά και σερβίρετέ τα πασπαλίζοντάς τα με μαϊντανό .

empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Back To Top