Μέτρια   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 

Υλικά:

200 γραμμ. spaghetti  (καλύτερα fusilli ή κοχυλάκι)

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 φλιτζ. γαρίδες

1 φλιτζ. ψιλοκομμένα μύδια, καραβίδες και χταποδάκι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

2 μικρές καυτερές πιπερίτσες

1 δαφνόφυλλο

Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Οδηγίες:

Ετοιμάστε πρώτα τη σάλτσα. Σοτάρετε στο λάδι τα θαλασσινά και προσθέστε τις τριμμένες ντομάτες, τις πιπερίτσες, το δαφνόφυλλο, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Αφήστε τη να σιγοβράσει σκεπασμένη για 20΄. Αφαιρέστε τις καυτερές πιπερίτσες. Βράστε τα ζυμαρικά, σουρώστε τα και ξαναβάλτε τα στην κατσαρόλα. Περιχύστε τα με τη σάλτσα, ανακατέψτε καλά και σερβίρετέ τα πασπαλίζοντάς τα με μαϊντανό .

empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Κρέμα από σοκολάτα

Κρέμα από σοκολάτα και αμύγδαλο που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
Back To Top