Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.

Υλικά:

8 φέτες ψωμί ολικής άλεσης

2 κολοκύθια ψημένα και κομμένα σε μακρόστενες φέτες

200 γρ. κολοκύθα ψημένη και κομμένη σε λεπτές φέτες

2 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και κομμένες σε κομμάτια

Ελαιόλαδο

1 κ.σ. μαϊντανό

Κρέμα μπαλσάμικο

1 κονσέρβα ρεβίθια

Πάπρικα γλυκιά

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

Χυμό από ½ λεμόνι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τα ρεβίθια, τα σουρώνουμε και τα μπλεντάρουμε μαζί με το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το θυμάρι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις έχουμε μία κρέμα, την βάζουμε στο ψυγείο να πήξει. Φτιάχνουμε τα τοστ. Ζεσταίνουμε τις φέτες ψωμιού και βάζουμε επάνω μία στρώση από την κρέμα ρεβιθιών. Προσθέτουμε λίγα από τα ψημένα λαχανικά και γαρνίρουμε με την κρέμα μπαλσάμικο, λίγο ελαιόλαδο και τριμμένο μαϊντανό. Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμί και κόβουμε στη μέση.

empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Ριζότο με σόγια

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Back To Top