Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Διαφορετικό πέστο για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά της αρεσκεία σας.

Υλικά:

100 γρ. ρόκα

100 γρ. ελαιόλαδο

75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

30 γρ. κουκουνάρι

1 μικρή σκελίδα σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ εκτός από το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε πολύ καλά και σε υψηλές ταχύτητες ώστε να ομογενοποιηθούν ομοιόμορφα. Προσθέτουμε μια κουταλιά παγωμένο νερό. Ολοκληρώνουμε το πέστο προσθέτοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο (να πέφτει σαν γραμμή), πάντα συνεχίζοντας το χτύπημα. Στο τέλος ρίχνουμε όσο αλάτι και πιπέρι χρειαστεί.

empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
empty alt

Μπουκίτσες από ρεβίθια και κουκουνάρι

Το θρεπτικό ρεβύθι συναντά τα κουκουνάρια, το κεφαλοτύρι και το αυγό.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Σάλτσα guakamole

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
Back To Top