Μέτρια   Μερίδες : 7   18.31-21.00  

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.

Υλικά:

150 γρ. αλεύρι μαλακό

100 γρ. ισομαλτόζη

100 γρ. γάλα 1,5%

50 γρ. χυμό πορτοκάλι

25 γρ. πούδρα αμυγδάλου

1 κ.γ. καλαμποκέλαιο

30 γρ. κακάο

15 γρ. φρουκτόζη

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

Ζεστ από 1 πορτοκάλι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πούδρα αμυγδάλου μαζί με το καλαμποκέλαιο, την ισομαλτόζη, τη φρουκτόζη και το αυγό. Προσθέτουμε το ζεστ από το λεμόνι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέκιν πάουντερ και το κακάο. Τέλος ρίχνουμε το χυμό από πορτοκάλι. Παίρνουμε ένα μείγμα για τουρτιέρα διαμέτρου 20εκ. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε την τουρτιέρα, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

empty alt

Affogato Cioccolato

Affocato ciocolato ή ο θρίαμβος της σοκολάτας και της γευστικής απόλαυσης.
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

Τιραμισού κλασικό

Από τα πιο δημοφιλή ιταλικά γλυκά που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Κεφτεδάκια από μορταδέλα και ξηρούς καρπούς

Ένα ιδιαίτερο και οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
Back To Top