Μέτρια   Μερίδες : 7   18.31-21.00  

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.

Υλικά:

150 γρ. αλεύρι μαλακό

100 γρ. ισομαλτόζη

100 γρ. γάλα 1,5%

50 γρ. χυμό πορτοκάλι

25 γρ. πούδρα αμυγδάλου

1 κ.γ. καλαμποκέλαιο

30 γρ. κακάο

15 γρ. φρουκτόζη

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

Ζεστ από 1 πορτοκάλι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πούδρα αμυγδάλου μαζί με το καλαμποκέλαιο, την ισομαλτόζη, τη φρουκτόζη και το αυγό. Προσθέτουμε το ζεστ από το λεμόνι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέκιν πάουντερ και το κακάο. Τέλος ρίχνουμε το χυμό από πορτοκάλι. Παίρνουμε ένα μείγμα για τουρτιέρα διαμέτρου 20εκ. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε την τουρτιέρα, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

empty alt

Σπαγγέτι με αστακό

Ειναι η διάσημη μακαρονάδα που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο ένος επίσημου γεύματος.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Ριζότο με παντζάρια και κρέμα από gorgonzola

Ενα ριζότο με έντονο χρωμα απο παντζάρι και πλούσιο γεύση από  gorgonzola.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Μπουκίτσες από ρεβίθια και κουκουνάρι

Το θρεπτικό ρεβύθι συναντά τα κουκουνάρια, το κεφαλοτύρι και το αυγό.
Back To Top