Μέτρια   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.

Υλικά:

½ κιλό ρέβες καθαρισμένες και κομμένες σε καρεδάκια

½ κιλό ντομάτες ώριμες

½ κιλό σπανάκι, τα φύλλα

5 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 κ.γ. πάπρικα

1 πρέζα ζάχαρη

4 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις ντομάτες  και τις βάζουμε σε ένα μπολ με καυτό νερό για μισό λεπτό και αμέσως μετά σε παγωμένο. Έτσι είναι πιο εύκολο να τις ξεφλουδίσουμε. Μετά τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις ρέβες μαζί με τις ντομάτες και την πάπρικα και λίγο νερό. Μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσουν οι ντομάτες και να μαλακώσουν οι ρέβες. Ύστερα προσθέτουμε το σπανάκι, τη ζάχαρη, το κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε 3-4 λεπτά ώστε να μαλακώσει το σπανάκι. Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.

empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 

Back To Top