Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.

Υλικά:

250 γρ. ρύζι Arborio

Το χυμό από 4 ρόδια

30 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

600 γρ. ζωμό λαχανικών

Ελαιόλαδο

Αλάτι

5 γρ. κάρυ

Λίγους σπόρους από ρόδι για γαρνιτούρα

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό που τον έχουμε βάλει και βράζει και κάνουμε το ριζότο. Πέντε λεπτά πριν να είναι έτοιμο ελέγχουμε από αλάτι και ρίχνουμε μέσα το χυμό από τα ρόδια. Δένουμε με λίγο ελαιόλαδο και στο τέλος προσθέτουμε το κάρυ. Γαρνίρουμε με λίγους σπόρους ροδιού από πάνω.

empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Παπαρδέλες με πάπια και τρούφα

Ενα ξεχωριστό πιάτο που μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Μους τυριού με ψητό κυδώνι

Μια... αγκαλιά υλικά ενώνονται για μια πανδαισία γεύσεων.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
Back To Top