Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!

Υλικά:

150 γρ. φύλλα μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι λευκό

20 γρ. τζίντζερ κομμένο τετραγωνάκια

15 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

150 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 αβοκάντο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ αρχικά το ελαιόλαδο και ύστερα όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε.

empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Σούπα από όσπρια

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Μπριάμ

Μάθετε να εκτελείτε με ακρίβεια το κλασικό φαγητό της μαμάς.
Back To Top