Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!

Υλικά:

150 γρ. φύλλα μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι λευκό

20 γρ. τζίντζερ κομμένο τετραγωνάκια

15 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

150 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 αβοκάντο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ αρχικά το ελαιόλαδο και ύστερα όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε.

empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Muffins με παντσέτα και mozzarella

Εύκολα αλμυρά muffins για νόστιμα σνακ.
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Κρέμα Patisieé

Ένα γλύκισμα που τρώγεται με το κουτάλι - το μεγάλο!.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
Back To Top