Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!

Υλικά:

150 γρ. φύλλα μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι λευκό

20 γρ. τζίντζερ κομμένο τετραγωνάκια

15 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

150 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 αβοκάντο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ αρχικά το ελαιόλαδο και ύστερα όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε.

empty alt

Γεμιστή πατάτα με θαλασσινά

Η πατάτα αποκτά την αίγλη και την γεύση που της αξίζει με θαλασσινά.
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Αλμυροί λουκουμάδες

Λαχταριστοί αλμυροί λουκουμάδες με ελιές και λιαστή ντομάτα.
empty alt

Πιπεριές γεμιστές με κους κους

Αν βαρεθήκατε τα κλασικά γεμιστά δοκιμάστε πιπεριές γεμιστές με κους κους. Μία light και πεντανόστιμη πρόταση για φαγητό.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Λαχανοκροκέτες

Υγιεινή πρόταση για ένα εύγεστο ορεκτικό.
Back To Top