Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!

Υλικά:

150 γρ. φύλλα μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι λευκό

20 γρ. τζίντζερ κομμένο τετραγωνάκια

15 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

150 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 αβοκάντο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ αρχικά το ελαιόλαδο και ύστερα όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε.

empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
Back To Top