Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 

Υλικά:

200 γρ. ρύζι jasmin

1 ματσάκι με αρωματικά βότανα ψιλοκομμένα (βασιλικό, μαντζουράνα, μαϊντανό, θυμάρι και εστραγκόν)

4 φιλέτα μπακαλιάρο (των 100 γρ.)

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Ζεστ από 1 λεμόνι τριμμένο

400 γρ. σπαράγγια βρασμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε και βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες. Του βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αρωματίζουμε με το ζεστ από το λεμόνι. Περνάμε τα φιλέτα από τα βότανα, το ελαιόλαδο και τη φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Σε ένα πιάτο βάζουμε το ρύζι, επάνω το φιλέτο ψαριού και δίπλα τα σπαράγγια. Γαρνίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο.

empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Μπισκότα αρωματισμένα με λεβάντα και καρύδα

Αρωματίστε τον ουρανίσκο σας με δυο από τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Μπανόφι

Εύκολο αγγλικό γλυκό που δίνει λύση για ένα εντυπωσιακό και αγαπημένο επιδόρπιο.
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

Κεφτεδάκια με βρώμη

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.
Back To Top