Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

450 γρ. μεγάλες γαρίδες

2 πιπεριές καυτερές

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τα κεφάλια και το κέλυφος, κρατώντας μόνο τις ουρές. Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τους σπόρους. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες, το σκόρδο, τις πιπεριές και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 -5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Romantic Kiss

Ο ρομαντισμός περνάει από το κουταλάκι του γλυκού.
empty alt

Μους σελινόριζας

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
Back To Top