Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

450 γρ. μεγάλες γαρίδες

2 πιπεριές καυτερές

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τα κεφάλια και το κέλυφος, κρατώντας μόνο τις ουρές. Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τους σπόρους. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες, το σκόρδο, τις πιπεριές και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 -5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Μπεσαμέλ gluten free

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Μπριάμ

Μάθετε να εκτελείτε με ακρίβεια το κλασικό φαγητό της μαμάς.
Back To Top