Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

450 γρ. μεγάλες γαρίδες

2 πιπεριές καυτερές

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τα κεφάλια και το κέλυφος, κρατώντας μόνο τις ουρές. Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τους σπόρους. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες, το σκόρδο, τις πιπεριές και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 -5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Spaghetti με σάλτσα pomodoro και κεφτεδάκια

Πλούσια και χορταστική μακαρονάδα, αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σκαλοπίνια με ροζ πιπέρι

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.
Back To Top