Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Υλικά: 

300 γρ. ταλιατέλες

80 γρ. βούτυρο

70 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

200 γρ. κρέμα γάλακτος

1 μέτρια μαύρη τρούφα

<strong>Α</strong>λάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την τρούφα και με ένα βουρτσάκι με νερό την πλένουμε καλά και τη στεγνώνουμε. Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και αφήνουμε να βράσει. Παίρνουμε έναν κόφτη, κόβουμε το 1/3 από την τρούφα και το ρίχνουμε στη σάλτσα για να πάρει γεύση. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Tagliatelle Uovo, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω φρεσκοτριμμένη τρούφα.

empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Γεμιστές μελιτζάνες με πανσέτα και γραβιέρα

Η μελιτζάνα γεμίζει με πανσέτα και ο ουρανίσκος ξετρελαίνεται!
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
Back To Top