Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

Ψητό κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα με τα καρυκεύματά του

2 πατάτες βραστές

2 ντομάτες ώριμες

1 κρεμμύδι

100 γρ. πράσινη σαλάτα

50 γρ. φύλλα παντζαριού

3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο

Μία πρέζα από διάφορα μυρωδικά (κύμινο, φινόκιο και λίγη κανέλα)

100 γρ. μουστάρδα πικάντικη

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το περνάμε για λίγο στο τηγάνι. Προσθέτουμε το ψωμί και τα μυρωδικά και τα ζεσταίνουμε όλα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις ντομάτες, προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και τα φύλλα παντζαριού, το ζεστό κοτόπουλο και τις βραστές πατάτες κομμένες σε τέταρτα. Ανακατεύουμε όλα μαζί προσεκτικά σε ένα μεγάλο μπολ να αναμειχθούν τα αρώματα. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πικάντικη μουστάρδα.

 

empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

Βιδάκια με γαρίδες και μπρόκολο

Νόστιμη πρόταση για ένα διαφορετικό και απλό πιάτο.
empty alt

Το δικό μας croque-monsieur

Η κλασική συνταγή πρωινού πειραγμένη και προσαρμοσμένη στα γούστα μας.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.

Back To Top