Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

Ψητό κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα με τα καρυκεύματά του

2 πατάτες βραστές

2 ντομάτες ώριμες

1 κρεμμύδι

100 γρ. πράσινη σαλάτα

50 γρ. φύλλα παντζαριού

3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο

Μία πρέζα από διάφορα μυρωδικά (κύμινο, φινόκιο και λίγη κανέλα)

100 γρ. μουστάρδα πικάντικη

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το περνάμε για λίγο στο τηγάνι. Προσθέτουμε το ψωμί και τα μυρωδικά και τα ζεσταίνουμε όλα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις ντομάτες, προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και τα φύλλα παντζαριού, το ζεστό κοτόπουλο και τις βραστές πατάτες κομμένες σε τέταρτα. Ανακατεύουμε όλα μαζί προσεκτικά σε ένα μεγάλο μπολ να αναμειχθούν τα αρώματα. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πικάντικη μουστάρδα.

 

empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
Back To Top