Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.

Υλικά:

200 γρ. κάπαρη

4 φύλλα μέντα

4 κλωνάρια ρίγανη (τριμμένη)

1 σκελίδα σκόρδο

2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Παίρνουμε την κάπαρη και την ξαρμυρίζουμε καλά σε νερό κρύο 2 – 3 φορές ανά μία ώρα και στο τέλος τη στεγνώνουμε να φύγει το πολύ νερό. Τη βάζουμε σε ένα μπολ, ψιλοκόβουμε τη μέντα, το σκόρδο και τη ρίγανη και τα ρίχνουμε μέσα. Τέλος ρίχνουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο αφήνουμε να μαριναριστεί για μερικές ώρες.

Τη σερβίρουμε για γαρνιτούρα, συνήθως με ψάρι.

empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
empty alt

Pesto ρόκας

Διαφορετικό πέστο για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά της αρεσκεία σας.
empty alt

Σαλάτα με κριθαράκι και λαχανικά

Μια εναλλακτική σαλάτα που τα υλικά της μπορούν να την κάνουν και κυρίως "ελαφρύ" γεύμα.
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
Back To Top