Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.

Υλικά:

200 γρ. κάπαρη

4 φύλλα μέντα

4 κλωνάρια ρίγανη (τριμμένη)

1 σκελίδα σκόρδο

2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Παίρνουμε την κάπαρη και την ξαρμυρίζουμε καλά σε νερό κρύο 2 – 3 φορές ανά μία ώρα και στο τέλος τη στεγνώνουμε να φύγει το πολύ νερό. Τη βάζουμε σε ένα μπολ, ψιλοκόβουμε τη μέντα, το σκόρδο και τη ρίγανη και τα ρίχνουμε μέσα. Τέλος ρίχνουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο αφήνουμε να μαριναριστεί για μερικές ώρες.

Τη σερβίρουμε για γαρνιτούρα, συνήθως με ψάρι.

empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Σπαγγέτι με γεύση θάλασσας

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 
empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Σαλάτα με όσπρια, μελιτζάνα και μπέικον

Τα όσπρια σε μια εναλλακτική εκδοχή γίνονται πιο ελκυστικά.
empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Ψωμί με γεύση mediterranean

Μια διαφορετική γευστική πρόταση για το ψωμί.
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
Back To Top