Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.

Υλικά:

200 γρ. κάπαρη

4 φύλλα μέντα

4 κλωνάρια ρίγανη (τριμμένη)

1 σκελίδα σκόρδο

2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Παίρνουμε την κάπαρη και την ξαρμυρίζουμε καλά σε νερό κρύο 2 – 3 φορές ανά μία ώρα και στο τέλος τη στεγνώνουμε να φύγει το πολύ νερό. Τη βάζουμε σε ένα μπολ, ψιλοκόβουμε τη μέντα, το σκόρδο και τη ρίγανη και τα ρίχνουμε μέσα. Τέλος ρίχνουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο αφήνουμε να μαριναριστεί για μερικές ώρες.

Τη σερβίρουμε για γαρνιτούρα, συνήθως με ψάρι.

empty alt

Πέννες με pesto από φυστίκι

Μια συνταγή... pesto και έγινε.
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Καναπεδάκια με αχλάδι και γκοργκονζόλα

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.

Back To Top