Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.

Υλικά:

200 γρ. κάπαρη

4 φύλλα μέντα

4 κλωνάρια ρίγανη (τριμμένη)

1 σκελίδα σκόρδο

2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Παίρνουμε την κάπαρη και την ξαρμυρίζουμε καλά σε νερό κρύο 2 – 3 φορές ανά μία ώρα και στο τέλος τη στεγνώνουμε να φύγει το πολύ νερό. Τη βάζουμε σε ένα μπολ, ψιλοκόβουμε τη μέντα, το σκόρδο και τη ρίγανη και τα ρίχνουμε μέσα. Τέλος ρίχνουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο αφήνουμε να μαριναριστεί για μερικές ώρες.

Τη σερβίρουμε για γαρνιτούρα, συνήθως με ψάρι.

empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Σάλτσα αγιολί

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.
empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
Back To Top