Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου

Υλικά:

500 ml κρασί λευκό

500 γρ. χοιρινά λουκάνικα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 μήλα κομμένα σε φέτες

150 γρ. βούτυρο

300 ml ζωμό κότας

4 κ.σ. ζάχαρη μαύρη

1 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες:

Βάζουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα, αφήνουμε να βράσει, ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα βράζουμε για 10 λεπτά, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα να σοταριστούν καλά ώστε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρασί τα μήλα, τη ζάχαρη, το ζωμό, την κανέλα και το υπόλοιπο βούτυρο. Βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν τα μήλα και να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Σερβίρουμε τα λουκάνικα με τη σάλτσα μήλου.

empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Καλαμάρι γεμιστό με καρότο και σάλτσα από αρακά

Απογειώστε τη γεύση ανακατεύοντας υλικά όλων των λογιών.
empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
Back To Top