Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου

Υλικά:

500 ml κρασί λευκό

500 γρ. χοιρινά λουκάνικα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 μήλα κομμένα σε φέτες

150 γρ. βούτυρο

300 ml ζωμό κότας

4 κ.σ. ζάχαρη μαύρη

1 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες:

Βάζουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα, αφήνουμε να βράσει, ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα βράζουμε για 10 λεπτά, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα να σοταριστούν καλά ώστε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρασί τα μήλα, τη ζάχαρη, το ζωμό, την κανέλα και το υπόλοιπο βούτυρο. Βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν τα μήλα και να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Σερβίρουμε τα λουκάνικα με τη σάλτσα μήλου.

empty alt

Πατατοσαλάτα

Λατρεμένη πατατοσαλάτα, ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Γι'αυτούς που τολμούν να δοκιμάζουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις το κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
Back To Top