Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου

Υλικά:

500 ml κρασί λευκό

500 γρ. χοιρινά λουκάνικα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 μήλα κομμένα σε φέτες

150 γρ. βούτυρο

300 ml ζωμό κότας

4 κ.σ. ζάχαρη μαύρη

1 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες:

Βάζουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα, αφήνουμε να βράσει, ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα βράζουμε για 10 λεπτά, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα να σοταριστούν καλά ώστε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρασί τα μήλα, τη ζάχαρη, το ζωμό, την κανέλα και το υπόλοιπο βούτυρο. Βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν τα μήλα και να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Σερβίρουμε τα λουκάνικα με τη σάλτσα μήλου.

empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Spaghetti με σάλτσα pomodoro και κεφτεδάκια

Πλούσια και χορταστική μακαρονάδα, αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σαλάτα με ζυμαρικά

Ενα πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως σαλάτα αλλά και ώς κυρίως.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Ριζότο με ρόδι

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Φοκάτσια jenovese

Το γενοβέζικο ψωμί που έχει βρει την θέση του στις κουζίνες του κόσμου.
Back To Top