Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου

Υλικά:

500 ml κρασί λευκό

500 γρ. χοιρινά λουκάνικα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 μήλα κομμένα σε φέτες

150 γρ. βούτυρο

300 ml ζωμό κότας

4 κ.σ. ζάχαρη μαύρη

1 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες:

Βάζουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα, αφήνουμε να βράσει, ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα βράζουμε για 10 λεπτά, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα να σοταριστούν καλά ώστε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρασί τα μήλα, τη ζάχαρη, το ζωμό, την κανέλα και το υπόλοιπο βούτυρο. Βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν τα μήλα και να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Σερβίρουμε τα λουκάνικα με τη σάλτσα μήλου.

empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Bucatini με γαρίδες, κολοκυθάκια και φιστίκι

Μία εναλλακτική πρόταση για συνταγή ζυμαρικών όπου συνδυάζονται τέλεια τα θαλασσινά μαζί με λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
Back To Top