Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.

Υλικά:

250 γρ. κριθάρι βρασμένο

200 γρ. φασόλια βρασμένα

3 φρέσκα κρεμμύδια

4 ντομάτες ώριμες

1 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Χυμό από ½ λεμόνι

100 γρ. τυρί πεκορίνο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Έχουμε βράσει το κριθαράκι και τα φασόλια, τα έχουμε περάσει κάτω από το νερό και τα έχουμε κρυώσει. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το τυρί σε τετραγωνάκια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, το μαϊντανό και το χυμό από ½ λεμόνι. Ανακατεύουμε πάλι καλά, αφήνουμε τη σαλάτα μας να ξεκουραστεί για μισή ώρα και είναι έτοιμη.

empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Spaghetti paglia e fieno

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
Back To Top