Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.

Υλικά:

1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη κομμένη μικρά καρεδάκια

Χυμό από 1 λάιμ

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

½ κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο τετραγωνάκια και το πατάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και ανακατεύουμε πατώντας με το πιρούνι. Προσθέτουμε στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Φωλιές του έρωτα από κανταϊφι με παγωτό καϊμάκι

Η απόλαυση φωλιάζει σε ένα γλυκό με κανταϊφι και παγωτό.
empty alt

Κρέμα από σοκολάτα

Κρέμα από σοκολάτα και αμύγδαλο που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Lemon curd

Αυτό το γλυκό το χρωστάμε στους Αγγλούς οι οποίοι θεωρούν τα λεμόνια πολύτιμα αφού δεν ευδοκιμούσαν στο νησί τους.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
Back To Top