Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.

Υλικά:

1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη κομμένη μικρά καρεδάκια

Χυμό από 1 λάιμ

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

½ κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο τετραγωνάκια και το πατάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και ανακατεύουμε πατώντας με το πιρούνι. Προσθέτουμε στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.
empty alt

Muffin με λεμόνι χωρίς ζάχαρη

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Σαλάτα με σπαράγγια και γαρίδες

Μία γρήγορη και ελαφριά σαλάτα για το καλοκαίρι
empty alt

Ριζότο με αρακά και μέντα

Ενα πιάτο που προσφέρει την απίθανη γεύση του ριζότο σε συνδυασμό με τον αρακά.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
Back To Top