Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Σαρδέλες με λευκό κρασί

0     

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  4
Ώρα μαγειρέματος
  5πμ-10πμ
ΕλαιόλαδοΛευκό κρασίΜαϊντανός

Υλικά

1 κιλό καθαρισμένες, μεγάλες σαρδέλες

1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1 φλιτζ. λευκό μοσχάτο κρασί

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες

Βάλτε το κρασί σε ένα ταψί μαζί με το λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι. Ανακατέψτε και τοποθετήστε στη σειρά τα ψάρια μέσα στο ταψί. Ακολούθως, φροντίστε το μείγμα να βρέξει καλά όλα τα ψάρια. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 30’.