Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.

Υλικά:

  • 400 γρ. φρέσκο σολομό κομμένο σε φέτες
  • 3 αυγά
  • 1 κ.σ. άνηθο τριμμένο
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 10 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • ½ λίτρο μπεσαμέλ gluten free

Οδηγίες:

Παίρνουμε το σολομό, τον βάζουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο και ψήνουμε πολύ καλά από τις 2 μεριές. Αλατοπιπερώνουμε, βγάζουμε το δέρμα και τα κόκαλα και τον περνάμε στο μίξερ να γίνει πουρές. Ανακατεύουμε μαζί με τη μπεσαμέλ και τα μυρωδικά. Χωρίζουμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τους 3 κρόκους. Τα 3 ασπράδια τα χτυπάμε πολύ καλά. Βάζουμε το ασπράδι μέσα στο μείγμα με το σολομό και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια και ψήνουμε στο φούρνο χωρίς να τον ανοίξουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.

Back To Top