Εύκολη   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 

Υλικά:

2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κύβο ζωμό κρέατος

1 φλιτζάνι γάλα

1 κ.σ. κορν φλάουρ

1 κ.γ. κάρυ

1 κ.γ. μαργαρίνη

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια. Βράζουμε 3 φλιτζάνια νερό και διαλύουμε μέσα όπως είναι καυτό το ζωμό και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι. Αφήνουμε λίγο να βράσει και προσθέτουμε μέσα το γάλα μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα το κάρυ, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαργαρίνη. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρεται αμέσως ζεστή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
Back To Top