Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.

Υλικά:

600 γρ. ρεβίθια βρασμένα και τα μισά περασμένα στο μπλέντερ

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 λίτρο ζωμό λαχανικών

4 φέτες ψωμί φρυγανισμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. σάλτσα ντομάτα

1 ματσάκι μπιέτολα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε τη μπιέτολα κομμένη τετραγωνάκια, ελέγχουμε από αλάτι, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο, τον πουρέ από ρεβίθια, τα ολόκληρα ρεβίθια και τη σάλτσα ντομάτας. Αφήνουμε να πάρουν γεύση 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά. Σερβίρουμε με το φρυγανισμένο ψωμί και λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Romantic Kiss

Ο ρομαντισμός περνάει από το κουταλάκι του γλυκού.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
Back To Top