Μέτρια   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

700 γρ. σολομό κομμένο σε κύβους

2 λεμόνια

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι μαύρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από ½ λεμόνι

16 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Βάζουμε μέσα τους κύβους από το σολομό και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα. Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και κάνουμε τα σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ το σολομό και τις φέτες λεμονιού. Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Pesto alla Siciliana

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.
empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
Back To Top