Μέτρια   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

700 γρ. σολομό κομμένο σε κύβους

2 λεμόνια

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι μαύρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από ½ λεμόνι

16 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Βάζουμε μέσα τους κύβους από το σολομό και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα. Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και κάνουμε τα σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ το σολομό και τις φέτες λεμονιού. Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Νιόκι πατάτας με πορτοκάλι

Παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας το οποίο μπορούμε να βρούμε σε διάφορες παραλλαγές. 
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
Back To Top