Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.

Υλικά:

350 γρ. σπαγγέτι

50 γρ. μιρεπουά (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο, μαϊντανό)

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 εσαλότ ψιλοκομμένο

200 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

20 γρ. βούτυρο

1 σφηνάκι βότκα

100 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό λαχανικών

50 γρ. χαβιάρι beluga

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το εσαλότ και το μιρεπουά και τα τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με τη βότκα και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ζωμό και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το σολομό και αφήνουμε να ζεσταθεί. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε έως ότου δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε, βάζοντας τα Spaghetti πάνω στο πιάτο σαν φωλιά και από πάνω τοποθετούμε το χαβιάρι.

empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Μπριάμ

Μάθετε να εκτελείτε με ακρίβεια το κλασικό φαγητό της μαμάς.
empty alt

Κρέμα από φρούτα με μέλι

Τονωτικό και συγχρόνως ερωτικά θρεπτικό!
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
Back To Top