Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.

Υλικά:

600 γρ. κρέας από μοσχάρι, μοσχαράκι γάλακτος και χοιρινό ανάμεικτακομμένα σε κυβάκια και χτυπημένα με ένα βαρύ μαχαίρι

250 γρ. κρεμμύδι σοταρισμένο μαζί με

2 φέτες μπέικον κομμένο κυβάκια

1 ποτήρι κόκκινο κρασί

1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας

Ελαιόλαδο

1 κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ζωμό λαχανικών (όσο χρειάζεται)

Αλάτι

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε 1 κουτάλι βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας για 4 λεπτά έως ότου να ροδίσει. Προσθέτουμε το σοταρισμένο κρεμμύδι μαζί με το μπέικον και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Μόλις βράσει λίγο και φύγει η οξύτητα, προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Κατά τη διάρκεια προσθέστε λίγο ζωμό λαχανικών, αν έχετε κάποια προτίμηση σε κάποιο μπαχαρικό, 1 φύλλο δάφνη και αφήστε το να σιγοβράσει στο μάτι του καφέ έως ότου το κρέας μαλακώσει και η σάλτσα έχει χυλώσει.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του ραγού, αυτή είναι μία εύκολη και σύντομη.

empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.

Back To Top