Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.

Υλικά:

300 γρ. Barilla Spaghetti

400 γρ. λαχανικά κομμένα julien(100 γρ. καρότο, 100 γρ. κρεμμύδι, 100 γρ. κολοκυθάκια, 50 γρ. σέλινο και 50 γρ. πιπεριά)

400 γρ. πεσκανδρίτσα κομμένη σε μικρά κομμάτια

100 γρ. ελαιόλαδο

1 φακελάκι σαφράν

200 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό λαχανικών

50 γρ. λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά. Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε το ψάρι, αλάτι και πιπέρι και τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το σαφράν και ελέγχουμε τη γεύση για αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε ακόμα 2 – 3 λεπτά να βράσουν. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε 1 – 2 λεπτά ώσπου να δέσει και σερβίρουμε

empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Ριζότο alla parmezana

Αυτή η συνταγή είναι η βάση για όλα τα ριζότο.
empty alt

Ρυζόγαλο

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Ριζότο primavera (ανοιξιάτικο)

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
empty alt

Μελιτζανοσαλάτα

Αλλη μια επιλογή για τους λάτρεις της μελιτζάνας.
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.

Back To Top