Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.

Υλικά:

350 γρ. σπαγγέτι

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. αχινούς

100 γρ. σάλτσα ντομάτας

Αλάτι

Οδηγίες:

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα και ελέγχουμε τη γεύση για το αλάτι. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε του αχινούς. Βράζουμε για άλλα 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Κέικ με τζίντζερ

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.
empty alt

Σαλάτα με κάστανα, τυρί (Ελληνικό) και μανιτάρια

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.
empty alt

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.
Back To Top