Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ιταλική φινέντσα και ρόκα για τη δροσιά και τη σπιρτάδα της. 

Υλικά:

12 φέτες προσούτο

200 γρ. τυρί ρικότα

150 γρ. ρόκα

2 κλωνάρια μέντα

20 γρ. κουκουνάρια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. ξίδι μπαλσάμικο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Λιώνουμε τη ρικότα με το πιρούνι, προσθέτουμε τη μέντα ψιλοκομμένη και πιπερώνουμε. Βάζουμε μια κουταλιά ρικότα σε κάθε φέτα προσούτο και τυλίγουμε σε ρολό. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια. Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε τη ρόκα και τη ραντίζουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ με ξίδι και λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε στα πιάτα. Τοποθετούμε τα ρολά προσούτο σε μία πιατέλα σε σχήμα αστεριού, σκορπίζουμε από πάνω τα κουκουνάρια και σερβίρουμε.

empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
Back To Top