Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Μια μακαρονάδα απευθείας από τη θάλασσα!

Υλικά

200 γρ. ψίχα αχινού

200 γρ. spaghetti Barilla no 7

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

4 κ.γ. ελαιόλαδο

1 πεπεροντσίνο καυτερό

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

 

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο και τη ψίχα από τους αχινούς μαζί με το νερό τους. Αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια al dente και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

empty alt

Κρύα σαλάτα από pasta

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
empty alt

Tramezzini

Το club sandwich αλλιώς...Πολύ νόστιμα σάντουιτς ιδανικά για παιδικό πάρτι, μπουφέ, σνακ, πικ νικ.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 
Back To Top