Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Αυτά τα μακαρόνια γίνονται γιορτινά με το εκλεκτό και πολύτιμο αυγοτάραχο.

Υλικά

400 γρ. σπαγγέτι

2 σκ. σκόρδο

120 γρ. αυγοτάραχο

5 κ. σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε λίγο το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά. Την ίδια στιγμή σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Βγάζουμε το σκόρδο από το τηγάνι, ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια προσθέτοντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, το μισό αυγοτάραχο τριμμένο και σερβίρουμε τα μακαρόνια τρίβοντας από πάνω το υπόλοιπο αυγοτάραχο και βάζοντας το μαϊντανό.

empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Ριζότο primavera (ανοιξιάτικο)

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
Back To Top