Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Αυτά τα σπαγγέτι κρύβουν την έκπληξη ενός απρόσμενου συνδυασμού: τόνος με αντσούγες.

Υλικά: 

400 γρ. σπαγγέτι

100 γρ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

3 αντσούγιες ξαρμυρισμένες και λεπτοκομμένες

200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο

200 γρ. ντομάτα καρέ

1 κ.σ. μαϊντανό

λίγη ρίγανη φρέσκια

1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Οδηγίες: 

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το μαϊντανό και τις αντσούγιες και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε τον τόνο, τη ντομάτα καρέ και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και στο τέλος προσθέτουμε λίγη ρίγανη.

empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
Back To Top