
1
2
6:30μμ-9μμ
Υλικά
200 γρ. σπαράγγια
1 ολόκληρο αυγό βρασμένο
40 γρ. τόνο
Χυμό από ½ λεμόνι
1 κ.σ. κάπαρη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 πρέζα πιπέρι ροζ
Αλάτι
Οδηγίες
Βράζουμε τα σπαράγγια al dente, αλατίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Φτιάχνουμε τη σάλτσα. Περνάμε στο μίξερ το αυγό, τον τόνο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και την πάπρικα. Ελέγχουμε από αλάτι και απλώνουμε επάνω στα σπαράγγια τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με κάπαρη και πιπέρι ροζ.