Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!

Υλικά:

200 γρ. σπαράγγια

1 ολόκληρο αυγό βρασμένο

40 γρ. τόνο

Χυμό από ½ λεμόνι

1 κ.σ. κάπαρη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

1 πρέζα πιπέρι ροζ

Αλάτι

Οδηγίες:

Βράζουμε τα σπαράγγια al dente, αλατίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Φτιάχνουμε τη σάλτσα. Περνάμε στο μίξερ το αυγό, τον τόνο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και την πάπρικα. Ελέγχουμε από αλάτι και απλώνουμε επάνω στα σπαράγγια τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με κάπαρη και πιπέρι ροζ.

Jean-Michel Jarre: Η νέα του δουλειά πρεσβεύει τη «σπουδαγμένη» και σωστή dance μουσική.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top