Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!

Υλικά:

200 γρ. σπαράγγια

1 ολόκληρο αυγό βρασμένο

40 γρ. τόνο

Χυμό από ½ λεμόνι

1 κ.σ. κάπαρη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

1 πρέζα πιπέρι ροζ

Αλάτι

Οδηγίες:

Βράζουμε τα σπαράγγια al dente, αλατίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Φτιάχνουμε τη σάλτσα. Περνάμε στο μίξερ το αυγό, τον τόνο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και την πάπρικα. Ελέγχουμε από αλάτι και απλώνουμε επάνω στα σπαράγγια τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με κάπαρη και πιπέρι ροζ.

Jean-Michel Jarre: Η νέα του δουλειά πρεσβεύει τη «σπουδαγμένη» και σωστή dance μουσική.

empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Κεφτεδάκια με τόνο και κολοκύθια

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!
empty alt

Σαλάτα με αχλάδι και μήλο

Τα φρούτα μπαίνουν στο τραπέζι για να δώσουν γεύση στη σαλάτα σας.
empty alt

Κεφτεδάκια με βρώμη

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.

Back To Top