Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.

Υλικά:

½ κότα κομμένη σε μέτρια κομμάτια μαζί με τα πόδια χωρίς τα νύχια

1 κρεμμύδι

1 καρότο

2 πράσα

1 κ.σ. άσπρο κρασί

4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

4 σκελίδες σκόρδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

250 γρ. φιδέ

αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε για λίγο την κότα μαζί με τα ποδαράκια. Αλατίζουμε ελαφρώς και προσθέτουμε ολόκληρα τα λαχανικά, το κρασί, τη ντομάτα και τα σκόρδα. Σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε λίγο αλάτι ακόμη και αφήνουμε να βράσει για 90 λεπτά σε χαμηλή φωτιά έως ότου το κόκκαλο να ξεκολλάει από το κρέας. Δέκα λεπτά προτού βγάλουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το φιδέ και σερβίρουμε τη σούπα πολύ ζεστή.

empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Τρουφάκια με σοκολάτα

Πανεύκολα και γρήγορα τρουφάκια με λίγα υλικά.
empty alt

Ριζότο primavera (ανοιξιάτικο)

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Λαζάνια με ραγού από αρνί

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μερίδα λαζάνια φτιαγμένα με πλούσιο ραγού από αρνί, λαχανικά και τυριά;
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
empty alt

Σαλάτα με φασόλια και στήθος καπνιστής πάπιας

Μια σαλάτα με τον απρόσμενο συνδυασμό φασολιών και πάπιας.
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
Back To Top