Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.

Υλικά:

½ κότα κομμένη σε μέτρια κομμάτια μαζί με τα πόδια χωρίς τα νύχια

1 κρεμμύδι

1 καρότο

2 πράσα

1 κ.σ. άσπρο κρασί

4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

4 σκελίδες σκόρδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

250 γρ. φιδέ

αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε για λίγο την κότα μαζί με τα ποδαράκια. Αλατίζουμε ελαφρώς και προσθέτουμε ολόκληρα τα λαχανικά, το κρασί, τη ντομάτα και τα σκόρδα. Σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε λίγο αλάτι ακόμη και αφήνουμε να βράσει για 90 λεπτά σε χαμηλή φωτιά έως ότου το κόκκαλο να ξεκολλάει από το κρέας. Δέκα λεπτά προτού βγάλουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το φιδέ και σερβίρουμε τη σούπα πολύ ζεστή.

empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Μελιτζανοσαλάτα

Αλλη μια επιλογή για τους λάτρεις της μελιτζάνας.
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Ριζότο με σόγια

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
Back To Top