Μέτρια   Μερίδες : 4    

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτα χωρίς γλουτένη (περίπου 230 γρ.) ή 1 φύλλο χωριάτικο χωρίς γλουτένη

30 γρ. βούτυρο

1 ½ κιλό κεράσια χωρίς κουκούτσι

100 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας χωρίς γλουτένη, τριμμένα

50 γρ. φλέικς αμυγδάλου

60 γρ. καστανή ζάχαρη

2 κ.σ. κανέλα

Οδηγίες:

Απλώνουμε τη σφολιάτα. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κανέλα και με ένα πινέλο περνάμε με αυτό τη σφολιάτα. Απλώνουμε τα κεράσια επάνω, βάζουμε την πούδρα από τα μπισκότα, τη ζάχαρη και τα φλέικς αμυγδάλου. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο για μισή ώρα . Σερβίρεται χλιαρό.

empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
Back To Top