Μέτρια   Μερίδες : 3   21.01-04.59  

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.

Υλικά:

400 γρ. Barilla Tagliolini

50 γρ. ρόκα χοντροκομμένη

20 γαρίδες καθαρισμένες

150 γρ. ντομάτα καρέ

100 γρ. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

50 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

40 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Ύστερα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρόκα. Αφήνουμε να βράσουν 3- 4 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και την ντομάτα καρέ και τα αφήνουμε για 4 – 5 λεπτά ;ώστε να ζεσταθούν οι γαρίδες. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, όσο χρειάζεται. Βράζουμε τα tagliolini σε μία μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε για 3 – 4 λεπτά ώστε να δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε ρίχνοντας τον ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.

empty alt

Αυγό σοκολατένιο

Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό! Όλοι τρελαίνονται, γι'αυτό προσπαθήστε να το φτιάξετε στο σπίτι!
empty alt

Λουκουμάδες με κρεμμύδι και κολοκύθι

Ένα οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Βιδάκια με γαρίδες και μπρόκολο

Νόστιμη πρόταση για ένα διαφορετικό και απλό πιάτο.
empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Μανιτάρια πλευρώτους παναρισμένα

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
Back To Top