Μέτρια   Μερίδες : 3   21.01-04.59  

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.

Υλικά:

400 γρ. Barilla Tagliolini

50 γρ. ρόκα χοντροκομμένη

20 γαρίδες καθαρισμένες

150 γρ. ντομάτα καρέ

100 γρ. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

50 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

40 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Ύστερα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρόκα. Αφήνουμε να βράσουν 3- 4 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και την ντομάτα καρέ και τα αφήνουμε για 4 – 5 λεπτά ;ώστε να ζεσταθούν οι γαρίδες. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, όσο χρειάζεται. Βράζουμε τα tagliolini σε μία μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε για 3 – 4 λεπτά ώστε να δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε ρίχνοντας τον ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.

empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Πάστα φλώρα με αμύγδαλα

Αλλη μια παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού μπορεί να γίνει το επιδόρπιο ενός γεύματος ή απλώς να συνοδεύσει τον καφέ σας.
empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Pasta με σάλτσα ωμή (crudaiola)

Ταπεινά υλικά σε ένα γευστικό υπέροχο συνδυασμό.
Back To Top