Μέτρια   Μερίδες : 3   21.01-04.59  

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.

Υλικά:

400 γρ. Barilla Tagliolini

50 γρ. ρόκα χοντροκομμένη

20 γαρίδες καθαρισμένες

150 γρ. ντομάτα καρέ

100 γρ. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

50 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

40 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Ύστερα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρόκα. Αφήνουμε να βράσουν 3- 4 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και την ντομάτα καρέ και τα αφήνουμε για 4 – 5 λεπτά ;ώστε να ζεσταθούν οι γαρίδες. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, όσο χρειάζεται. Βράζουμε τα tagliolini σε μία μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε για 3 – 4 λεπτά ώστε να δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε ρίχνοντας τον ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top