Μέτρια   Μερίδες : 12   12.31-15.00  

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza

Υλικά:

200 γρ. αλεύρι από ρύζι

10 γρ. αλάτι

4 αυγά

120 γρ. σάλτσα ντομάτας

100 γρ. τυρί gouda τριμμένο

100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

200 γρ. ζαμπόν κομμένο τετραγωνάκια

12 χαρτάκια για muffin

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι. Προσθέτουμε τα αυγά και ¾ από τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα το gouda, το μισό κεφαλοτύρι και 150 γρ. από το ζαμπόν. Ανακατεύουμε όλα μαζί. Με αυτή τη γέμιση γεμίζουμε στο ¼ τα φορμάκια όπου έχουμε τοποθετήσει μέσα τα χαρτάκια για muffin. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε επάνω τη σάλτσα ντομάτας που έχει μείνει και το υπόλοιπο κεφαλοτύρι. Γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κυβάκια ζαμπόν και ψήνουμε ξανά στο φούρνο για 15-20 λεπτά.

empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Gomasio

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
Back To Top