Μέτρια   Μερίδες : 12   12.31-15.00  

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza

Υλικά:

200 γρ. αλεύρι από ρύζι

10 γρ. αλάτι

4 αυγά

120 γρ. σάλτσα ντομάτας

100 γρ. τυρί gouda τριμμένο

100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

200 γρ. ζαμπόν κομμένο τετραγωνάκια

12 χαρτάκια για muffin

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι. Προσθέτουμε τα αυγά και ¾ από τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα το gouda, το μισό κεφαλοτύρι και 150 γρ. από το ζαμπόν. Ανακατεύουμε όλα μαζί. Με αυτή τη γέμιση γεμίζουμε στο ¼ τα φορμάκια όπου έχουμε τοποθετήσει μέσα τα χαρτάκια για muffin. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε επάνω τη σάλτσα ντομάτας που έχει μείνει και το υπόλοιπο κεφαλοτύρι. Γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κυβάκια ζαμπόν και ψήνουμε ξανά στο φούρνο για 15-20 λεπτά.

empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Spaghetti paglia e fieno

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
Back To Top