Μέτρια   Μερίδες : 12   12.31-15.00  

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza

Υλικά:

200 γρ. αλεύρι από ρύζι

10 γρ. αλάτι

4 αυγά

120 γρ. σάλτσα ντομάτας

100 γρ. τυρί gouda τριμμένο

100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

200 γρ. ζαμπόν κομμένο τετραγωνάκια

12 χαρτάκια για muffin

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι. Προσθέτουμε τα αυγά και ¾ από τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα το gouda, το μισό κεφαλοτύρι και 150 γρ. από το ζαμπόν. Ανακατεύουμε όλα μαζί. Με αυτή τη γέμιση γεμίζουμε στο ¼ τα φορμάκια όπου έχουμε τοποθετήσει μέσα τα χαρτάκια για muffin. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε επάνω τη σάλτσα ντομάτας που έχει μείνει και το υπόλοιπο κεφαλοτύρι. Γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κυβάκια ζαμπόν και ψήνουμε ξανά στο φούρνο για 15-20 λεπτά.

empty alt

Κριτσίνια με τυρί

Θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Ιδανικό και πεντανόστιμο σνακ για το σχολείο.
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
empty alt

Αυγό σοκολατένιο

Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό! Όλοι τρελαίνονται, γι'αυτό προσπαθήστε να το φτιάξετε στο σπίτι!
empty alt

Πύργος από φέτες ψωμί με γαύρο και σάλτσα από ντομάτα

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.
empty alt

Ριζότο με λεμόνι και θυμάρι

Η έντονη γεύση του λεμονιού ισορροπεί αρμονικά με τα υλικά που «δένουν» το ρυζότο. 
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
Back To Top