Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.

Υλικά:

400 γρ. Barilla Tagliatelle Uovo με κακάο

150 γρ. βούτυρο

5 φύλλα φασκόμηλο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αλατίζουμε λίγο. Ρίχνουμε το φασκόμηλο και αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί. Συγχρόνως, σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις ταλιατέλες, τις σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό και τις ρίχνουμε μέσα στην άλλη κατσαρόλα. Σοτάρουμε, ρίχνουμε την παρμεζάνα, λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει και πιπέρι. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο. Σερβίρεται αμέσως.

empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Μακαρόνια με πατάτες και μαϊντανό

Ένα πιάτο ζυμαρικών εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο. 
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Μπουκίτσες από κοτόπουλο με βότκα

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.
empty alt

Σαρδέλα γεμιστή

Οι ταπεινές σαρδέλες σε μια υπέροχη συνταγή για ένα ωραίο ορεκτικό.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
Back To Top