Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.

Υλικά:

400 γρ. Barilla Tagliatelle Uovo με κακάο

150 γρ. βούτυρο

5 φύλλα φασκόμηλο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αλατίζουμε λίγο. Ρίχνουμε το φασκόμηλο και αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί. Συγχρόνως, σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις ταλιατέλες, τις σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό και τις ρίχνουμε μέσα στην άλλη κατσαρόλα. Σοτάρουμε, ρίχνουμε την παρμεζάνα, λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει και πιπέρι. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο. Σερβίρεται αμέσως.

empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Carpaccio κρέας alla caprese

Εντυπωσιακό ορεκτικό που η γεύση του θα ανταμείψει την απαιτητική διαδικασία του.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.

Back To Top