Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.

Υλικά:

400 γρ. Barilla Tagliatelle Uovo με κακάο

150 γρ. βούτυρο

5 φύλλα φασκόμηλο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αλατίζουμε λίγο. Ρίχνουμε το φασκόμηλο και αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί. Συγχρόνως, σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις ταλιατέλες, τις σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό και τις ρίχνουμε μέσα στην άλλη κατσαρόλα. Σοτάρουμε, ρίχνουμε την παρμεζάνα, λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει και πιπέρι. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο. Σερβίρεται αμέσως.

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
Back To Top