Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!

Υλικά 

500 γρ. ταλιατέλες

250 γρ. σπαράγγια

250 γρ. ζαμπόν ή μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια

200 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

30 ml γάλα

 

Οδηγίες

Βράζουμε τις ταλιατέλες al dente και 5 λεπτά πριν να είναι έτοιμες προσθέτουμε μέσα και τα σπαράγγια ενώ το ζαμπόν ή το μπέικον 1 λεπτό πριν. Στραγγίζουμε και βάζουμε ξανά όλα τα υλικά στην κατσαρόλα. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ έχουμε ανακατέψει το τυρί κρέμα μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για λίγο ίσα να δέσουν όλα μαζί τα υλικά,  αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.

Back To Top