Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 

Υλικά:

3 πατάτες μικρές κομμένες σε κυβάκια

1 κ.σ. σχοινόπρασο τριμμένο

150 γρ. παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε τετραγωνάκια

1 πορτοκάλι

1 λεμόνι

1 μεγάλο αβοκάντο κομμένο σε τετραγωνάκια

8 μικρά sou έτοιμα

10 κομμάτια λιαστή ντομάτα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε τις πατάτες στον ατμό για 10 λεπτά, προσέχουμε να μη λιώσουν, να παραμείνουν λίγο τραγανές. Τις περνάμε ύστερα από νερό κρύο, σουρώνουμε καλά και βάζουμε το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι. Περνάμε επί τόπου το παντζάρι στο χυμό από το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο και το αβοκάντο από το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Παίρνουμε ποτηράκια και ξεκινάμε να στρώνουμε με μία στρώση πατάτα, ύστερα το παντζάρι και τελειώνουμε με το αβοκάντο. Γαρνίρουμε με τα sou γεμισμένα με τη λιαστή ντομάτα.

empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Πικάντικη «Ελληνική πίτσα» με μελιτζάνα

Παραγγείλτε την πιο made in Greece πίτσα που φτιάξατε ποτέ! 
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Σούπα με κάρυ

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
Back To Top