Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η απόλαυση φωλιάζει σε ένα γλυκό με κανταϊφι και παγωτό.

Υλικά:

Παγωτό καϊμάκι ή βανίλια

200 γραμμ. κανταΐφι

4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

Σος φράουλας

Οδηγίες:

Βουτυρώστε εξωτερικά 4 μεταλλικά φορμάκια για κρέμα καραμελέ. Ξανοίγουμε καλά το κανταΐφι και βάλτε κυκλικά γύρω-γύρω από τα φορμάκια, σχηματίζοντας μικρές φωλιές. Βάλτε το λιωμένο βούτυρο σε ένα ψεκαστήρι κουζίνας και ψεκάστε το κανταΐφι. Αν δεν έχετε ψεκαστήρι, απλώς ραντίστε το προσεκτικά για να πάει παντού και θα χρειαστείτε τουλάχιστον ακόμη 1 κ.σ. βούτυρο. Ψήστε τις φωλιές για 15΄ στους 180οC, προσέχοντας να μην «αρπάξουν». Βγάλτε τις από το φούρνο κι αφήστε τις να κρυώσουν γύρω από τα φορμάκια. Σερβίρετε μέσα στις φωλιές, μπάλες παγωτού και περιχύστε με σος φράουλας ή όποια άλλη σας αρέσει.

empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
empty alt

Ριζότο alla parmezana

Αυτή η συνταγή είναι η βάση για όλα τα ριζότο.
Back To Top