Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η απόλαυση φωλιάζει σε ένα γλυκό με κανταϊφι και παγωτό.

Υλικά:

Παγωτό καϊμάκι ή βανίλια

200 γραμμ. κανταΐφι

4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

Σος φράουλας

Οδηγίες:

Βουτυρώστε εξωτερικά 4 μεταλλικά φορμάκια για κρέμα καραμελέ. Ξανοίγουμε καλά το κανταΐφι και βάλτε κυκλικά γύρω-γύρω από τα φορμάκια, σχηματίζοντας μικρές φωλιές. Βάλτε το λιωμένο βούτυρο σε ένα ψεκαστήρι κουζίνας και ψεκάστε το κανταΐφι. Αν δεν έχετε ψεκαστήρι, απλώς ραντίστε το προσεκτικά για να πάει παντού και θα χρειαστείτε τουλάχιστον ακόμη 1 κ.σ. βούτυρο. Ψήστε τις φωλιές για 15΄ στους 180οC, προσέχοντας να μην «αρπάξουν». Βγάλτε τις από το φούρνο κι αφήστε τις να κρυώσουν γύρω από τα φορμάκια. Σερβίρετε μέσα στις φωλιές, μπάλες παγωτού και περιχύστε με σος φράουλας ή όποια άλλη σας αρέσει.

empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Ρυζόγαλο

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Σπαγγέτι με αστακό

Ειναι η διάσημη μακαρονάδα που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο ένος επίσημου γεύματος.
empty alt

Σέλινο του κηπουρού

Ζυμαρικά σε ένα γευστικό και απολαυστικό πιάτο.
Back To Top