Μέτρια   Μερίδες : 6   15.01-18.30  

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...

Υλικά:

1 κιλό πατάτες

50 γρ. γραβιέρα τριμμένη

4 αυγά

125 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

100 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Μοσχοκάρυδο

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις βράζουμε και τις πλάθουμε να γίνουν πουρές. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το αυγό, τη γραβιέρα, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Παίρνουμε ένα ένα κομμάτι, πλάθουμε σε μπαλάκια, βάζουμε μέσα το κομμάτι από τη mozzarella και τα περνάμε στο αλεύρι, μετά στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε τις κροκέτες όχι σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρονται ζεστές.

empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Παπαρδέλες με πάπια και τρούφα

Ενα ξεχωριστό πιάτο που μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Πραλίνα φουντουκιού

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;
Back To Top