Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία.

Υλικά:

150 γρ. αμάρανθος

100 γρ. κινόα

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο τετραγωνάκια

1 σκελίδα σκόρδο

150 γρ. αρακά

80 γρ. κάσιους

50 γρ. αμαζόνια (το φιστίκι της Βραζιλίας)

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ κ.γ. γκαράμ μασάλα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βράζουμε τον αμάρανθο και την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά (καρότο, κολοκύθι, αρακά) μαζί με το σκόρδο και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει προσθέτουμε μέσα τα κάσιους, το τόφου και τα αμαζόνια και πασπαλίζουμε με το γκαράμ μασάλα. Στο τέλος προσθέτουμε τον αμάρανθο και την κινόα που έχουν βράσει, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τελειώνουμε με λίγο ελαιόλαδο ωμό.

empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Σέλινο του κηπουρού

Ζυμαρικά σε ένα γευστικό και απολαυστικό πιάτο.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
Back To Top