Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία.

Υλικά:

150 γρ. αμάρανθος

100 γρ. κινόα

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο τετραγωνάκια

1 σκελίδα σκόρδο

150 γρ. αρακά

80 γρ. κάσιους

50 γρ. αμαζόνια (το φιστίκι της Βραζιλίας)

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ κ.γ. γκαράμ μασάλα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βράζουμε τον αμάρανθο και την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά (καρότο, κολοκύθι, αρακά) μαζί με το σκόρδο και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει προσθέτουμε μέσα τα κάσιους, το τόφου και τα αμαζόνια και πασπαλίζουμε με το γκαράμ μασάλα. Στο τέλος προσθέτουμε τον αμάρανθο και την κινόα που έχουν βράσει, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τελειώνουμε με λίγο ελαιόλαδο ωμό.

empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Πεσκανδρίτσα γκρατινέ με πατάτες

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Pasta με σάλτσα ωμή (crudaiola)

Ταπεινά υλικά σε ένα γευστικό υπέροχο συνδυασμό.
empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Σούπα Γιαπωνέζικη

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.

Back To Top