Εύκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Πανεύκολα και γρήγορα τρουφάκια με λίγα υλικά.

Υλικά:

250 γρ. μπισκότα digestive ή μπισκότα χωρίς ζωικά λίπη

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

200 γρ. κρέμα γάλακτος από σόγια

Για την επικάλυψη

Πούδρα από καρύδα

Κακάο σκόνη

Φουντούκι τριμμένο και καβουρδισμένο

Οδηγίες:

Περνάμε τα μπισκότα στο μίξερ και προσθέτουμε μέσα την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και την προσθέτουμε μέσα. Ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και περνάμε άλλα από αυτά στην πούδρα από καρύδα, αλλά στο κακάο και άλλα στο φουντούκι.

empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Σαλάτα με μπακαλιάρο

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
Back To Top