Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.

Υλικά:

1 αγγούρι

300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψιλοκόβουμε το αγγούρι και το βάζουμε στο σουρωτήρι με μπόλικο αλάτι μια μισή ώρα. Ύστερα ξεπλένουμε με νερό και αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το σκόρδο, το δυόσμο και το άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το αγγούρι και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο αν θέλουμε και σερβίρουμε με πιτούλες και ελιές.

empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.

Back To Top