Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.

Υλικά:

350 γρ. σπαγγέτι

50 γρ. μιρεπουά (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο, μαϊντανό)

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 εσαλότ ψιλοκομμένο

200 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

20 γρ. βούτυρο

1 σφηνάκι βότκα

100 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό λαχανικών

50 γρ. χαβιάρι beluga

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το εσαλότ και το μιρεπουά και τα τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με τη βότκα και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ζωμό και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το σολομό και αφήνουμε να ζεσταθεί. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε έως ότου δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε, βάζοντας τα Spaghetti πάνω στο πιάτο σαν φωλιά και από πάνω τοποθετούμε το χαβιάρι.

empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Αυγό σοκολατένιο

Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό! Όλοι τρελαίνονται, γι'αυτό προσπαθήστε να το φτιάξετε στο σπίτι!
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Σπαγγέτι cacio pepe (τυρί και πιπέρι)

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
Back To Top