Εύκολη   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.

Υλικά:

250 γρ. αρακά ξερό

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 λίτρο ζωμό λαχανικών

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πεπεροντσίνο

Οδηγίες:

Μουσκεύουμε τον αρακά από το προηγούμενο βράδυ. Σουρώνουμε και σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον αρακά, τσιγαρίζουμε 2-3 λεπτά και σκεπάζουμε με το ζωμό. Αφήνουμε να βράσει 1 ώρα μέχρι να χυλώσουν. Περνάμε στο μίξερ, ελέγχουμε από αλάτι και σερβίρουμε με πεπεροντσίνο και λίγο ωμό ελαιόλαδο

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top