Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.

Υλικά:

κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

50 γρ. μαργαρίνη

1 πρέζα κάρυ

500 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά ώσπου να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε μέσα το ζωμό, ελέγχουμε από αλάτι και αφήνουμε να πάρει 1 -2 βράσεις. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κάρυ και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ. Μπλεντάρουμε καλά και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
Back To Top