Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.

Υλικά:

κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

50 γρ. μαργαρίνη

1 πρέζα κάρυ

500 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά ώσπου να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε μέσα το ζωμό, ελέγχουμε από αλάτι και αφήνουμε να πάρει 1 -2 βράσεις. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κάρυ και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ. Μπλεντάρουμε καλά και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Φακές με κάρυ

Πανεύκολο, γευστικό και χορταστικό πιάτο.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Χταποδάκια με ρεβίθια

Μαγειρέψτε χταποδάκι μαζί με ρεβίθια. Ο συνδυασμός αυτός θα απογειώσει το πιάτο σας.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
Back To Top