Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.

Υλικά:

κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

50 γρ. μαργαρίνη

1 πρέζα κάρυ

500 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά ώσπου να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε μέσα το ζωμό, ελέγχουμε από αλάτι και αφήνουμε να πάρει 1 -2 βράσεις. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κάρυ και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ. Μπλεντάρουμε καλά και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Spaghettoni με funghi porcini

Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Ψωμί με γεύση mediterranean

Μια διαφορετική γευστική πρόταση για το ψωμί.
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Σαρλότ με φράουλες

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακή και στην εμφάνιση και στη γεύση.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
Back To Top