Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.

Υλικά:

κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

50 γρ. μαργαρίνη

1 πρέζα κάρυ

500 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά ώσπου να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε μέσα το ζωμό, ελέγχουμε από αλάτι και αφήνουμε να πάρει 1 -2 βράσεις. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κάρυ και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ. Μπλεντάρουμε καλά και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Παπαρδέλες με ραγού από αρνί

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
empty alt

Πίτα με φακές και μανιτάρια porcini

Πρωτότυπη συνταγή που θα σας δώσει ενέργεια αλλά και πολλά θρεπτικά συστατικά!
Back To Top