Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.

Υλικά:

  • 20 γρ. κορν φλάουρ
  • 1 αυγό
  • 1 κρόκο
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 300 γρ. νερό
  • Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι χτυπάμε το αυγό μαζί με το κρόκο και το κορν φλάουρ. Ρίχνουμε κορδόνι το νερό και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ζεστ λεμονιού. Βάζουμε σε μπεν μαρί ή σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει.

empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.

Back To Top