Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.

Υλικά:

  • 20 γρ. κορν φλάουρ
  • 1 αυγό
  • 1 κρόκο
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 300 γρ. νερό
  • Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι χτυπάμε το αυγό μαζί με το κρόκο και το κορν φλάουρ. Ρίχνουμε κορδόνι το νερό και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ζεστ λεμονιού. Βάζουμε σε μπεν μαρί ή σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει.

empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.

Back To Top