Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Εύκολη και γρήγορη σπιτική μους σοκολάτας για ένα τέλειο επιδόρπιο.

Υλικά:

120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένες σε κομμάτια

120 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένες σε κομμάτια

250 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε ελαφριά σαντιγί

100 γρ. γάλα πλήρες

2 φύλλα ζελατίνης

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα και βάζουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και πριν ανέβει πολύ η θερμοκρασία, ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια από τις δύο σοκολάτες και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, προθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά ώστε να μη χαθεί ο όγκος. Ρίχνουμε την κρέμα στα φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά για 3-4 ώρες ώστε να πήξει καλά. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με λίγη σαντιγί.

empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Pancakes με τυρί

Πανεύκολα, νόστιμα και αφράτα pancakes.
empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
Back To Top