Εύκολη   Μερίδες : 3   05.00-10.00  

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.

Υλικά:

3 ντομάτες

1 κουταλάκι από αρωματικά βότανα (βασιλικός, μαϊντανός, ρίγανη)

50 ml ελαιόλαδο

10 γρ. ξύδι μπαλσάμικο

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 75°C, κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα και τις τοποθετούμε πάνω σε μία πλάκα για φούρνο. Ρίχνουμε από πάνω τα αρωματικά βότανα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Τις αφήνουμε στο φούρνο να στεγνώσουν για 5 ώρες. Για τη βινεγκρέτ βάζουμε τις ντομάτες που έχουν ήδη ξεραθεί στο φούρνο στον επεξεργαστή τροφίμων με το ελαιόλαδο και το ξύδι το μπαλσάμικο. Χτυπάμε το μείγμα και το περνάμε στο κόσκινο.

empty alt

Κρέπες με κρέμα αμυγδάλου

Κρέπες γεμιστές με κρέμα αμυγδάλου και καραμέλα για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα...
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
empty alt

Κεφτεδάκια με pesto

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.
empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
Back To Top