Τα μοντέλα έχουν τη φήμη ότι μένουν όσο πιο μακριά μπορούν από τις κατσαρόλες ώστε να δείχνουν skinny στα σόου μόδας και στις φωτογραφίσεις.

Τα μοντέλα έχουν τη φήμη ότι μένουν όσο πιο μακριά μπορούν από τις κατσαρόλες ώστε να δείχνουν skinny στα σόου μόδας και στις φωτογραφίσεις. Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο, παραδέχονται ότι ναι, τα μοντέλα τρώνε! Σίγουρα θέλουν μια εξαιρετική σιλουέτα για τα crop tops, αλλά χρειάζονται «καύσιμα» για μια γεμάτη μέρα με πασαρέλες, φωτογραφίσεις, casting, ταξίδια… Με τη βοήθεια έμπειρων δημοσιογράφων μόδας, ιδού τι περιλαμβάνει το μενού ενός μοντέλου. Τι, επιτέλους, επιλέγουν και τι μπορούμε οι κοινοί θνητοί να μάθουμε από τις υπερ-κούκλες:

Πρωινό:
Εντάξει αποτελεί πλέον κλισέ, αλλά η πραγματικότητα είναι μια και δε χωρά αμφισβήτηση. Το πρώτο γεύμα της ημέρας, αποτελεί το κλειδί για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια – χώρια που ξυπνά το μεταβολισμό!

Ζουλήξτε τα:
Τα κορίτσια της πασαρέλας αγαπούν να ενυδατώνονται, να γεμίζουν με ενέργεια και υγεία από χυμούς. Στίψτε και ζουλήξτε ό,τι πίνεται!

Κάψτε λίπος:
Εστιάστε σε τρόφιμα που εξουδετερώνουν το λίπος. Δοκιμάστε αβοκάντο, καφέ, σολομό και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Έσω έτοιμοι:
«Πάντα έχω μαζί μου μπάρες γκρανόλα σε περίπτωση που το φαγητό του κέιτερινγκ είναι χάλια», λέει το μοντέλο Suvi Riggs.

Πρωτεΐνες, πρωτεΐνες, πρωτεΐνες:
Αυγά, γαλοπούλα, ψάρια, τυριά, χοιρινό… Όλα σε φυσιολογικές ποσότητες και με μέτρο.

empty alt

Πώς πρέπει να ψωνίζεις όταν έχει καύσωνα

Η άνοδος της θερμοκρασίας τους καλοκαιρινούς μήνες ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων και βλαβερών μικροοργανισμών στα τρόφιμα, ενώ κάτι τέτοιο γίνεται ακόμα πιο πιθανό όταν επικρατούν εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες ή καύσωνας.
empty alt

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο σκληρό και το μαλακό αλεύρι;

Το σκληρό αλεύρι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και ιδιαίτερα σε γλουτένη, η οποία είναι απαραίτητη για να φουσκώσει το ψωμί (διαφορετικά, το αποτέλεσμα θα είναι επίπεδα και σκληρά πιτάκια).
empty alt

Τα λαχανικά που δεν είχες σκεφτεί να ψήσεις μέχρι τώρα

Τα καημένα τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Πάντα βρίσκονται ψιλοκομμένα σε σαλάτες, σούπες και μαγειρευτά, σε ρόλο κομπάρσου. Το ήξερες όμως ότι αξίζει να τα αναβαθμίσεις; Ναι, μπορείς ακόμα και να τα ψήσεις στο γκριλ.
empty alt

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπαγώσεις το ψωμί

Ιδιαίτερα το ψωμί με προζύμι, μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη για πολύ καιρό σε σχεδόν τέλεια κατάσταση, χωρίς να χάσει τη γεύση και τη φρεσκάδα του.
empty alt

Πίτσα-σπαγγέτι σημειώσατε Χ

  Μια πρωτότυπη συνταγή έρχεται να βάλει τέλος στο αιώνιο δίλημμα «πίτσα ή σπαγγέτι;».   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ αλάτι 1 κιλό μακαρόνια 2 φλ.
empty alt

Τηγανίτες αβοκάντο!

Αν σου αρέσει το αβοκάντο ή ακόμα και αν αγαπάς το όμορφο πράσινο χρώμα τους, αυτές οι μαλακές, αφράτες τηγανίτες θα γίνουν η νέα σου αδυναμία στο τραπέζι πρωινού.
empty alt

Shakshuka ή αλλιώς αυγά σε πικάντικη κοκκινιστή σάλτσα

Μια συνταγή με αρώματα της Μεσογείου, που θυμίζει και τα ελληνικά αυγά μάτια με ντομάτα, μόνο που εδώ είναι σχετικά πιο καυτερά απ’ όσο τα συνηθίζουμε.
empty alt

Βύσσινο, μια απόλαυση με πολλά οφέλη

Το βύσσινο είναι συνδεδεμένο με τις παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις – είτε ως γλυκό του κουταλιού είτε ως βυσσινάδα.
Back To Top